FAQ


Algemene vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat is afhankelijk van hoe wit jij het wilt hebben.

Is het bleken van je tanden schadelijk?

House of Teeth werkt met een peroxide vrije bleekgel op basis van sodium bicarbonaat. In dit bleekmiddel zitten alleen maar ingrediënten die 100% veilig zijn. Hierdoor krijg je geen last van gevoelige tanden of eventueel beschadigingen aan het glazuur en tandvlees. Bleken bij ons is dus niet schadelijk voor het gebit.

Mag ik mijn tanden laten bleken tijdens de zwangerschap?

Het is niet bewezen dat het bleken van de tanden tijdens de zwangerschap nadelige effecten kan hebben voor de zwangerschap. Echter is dit geheel op eigen risico.

Krijg ik na het bleken last van gevoelige tanden?

House of Teeth werkt met een peroxide vrije bleekgel op basis van sodium bicarbonaat. In dit bleekmiddel zitten alleen maar ingrediënten die 100% veilig zijn. Hierdoor krijg je geen last van gevoelige tanden of eventueel beschadigingen aan het glazuur en tandvlees. Bleken bij ons is dus niet schadelijk voor het gebit.

Kunnen facings, vullingen, kronen en bruggen ook gebleekt worden?

Nee. Helaas bleken deze niet mee. Wel kunt u ervoor kiezen om ze te laten polijsten met onze speciale Diamond Polish.

Werken jullie op afspraak?

Wij werken zowel op afspraak maar u mag ook altijd zonder afspraak binnenlopen. U word vrijwel altijd direct geholpen zonder te wachten.

Over de behandeling

Doet de behandeling pijn?

Het bleken is volledig pijnloos

Hoelang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van hoeveel sessies je neemt. Het bleken gaat per sessie van 20 minuten.

Hoeveel tinten lichter worden mijn tanden?

Dat hangt af van hoeveel sessies je neemt. Meerdere sessies zorgen voor een beter resultaat. Ook kan het resultaat per persoon iets verschillen. Mondhygiëne kan hierbij een rol spelen. Wij zien vaak dat de behandeling betere resultaat geeft bij mensen met een gezonde mond.

Waar moet ik op letten voordat ik ga bleken?

Het is voorgekomen dat mensen zich na het bleken storen aan de tandplak die zich op de randen van hun tanden bevind. Wanneer de tanden witter worden kan dit meer zichtbaar worden. Daarom wordt vaak aangeraden om eerst tandsteen en zwaardere tandplak te laten verwijderen door de mondhygieniste voor het bleken. Matige tandplak en aanslag kan wel door ons worden verwijderd met polijsten.

Mag ik na de behandeling alles eten en drinken?

Wij adviseren om na de behandeling 2 uur niet te roken en niets te eten en te drinken. Water drinken kan wel. Daarna kun je vrijwel alles weer eten en drinken. Wel raden wij het af om tot 48 uur na de behandeling geen consumpties te consumeren die extreem veel kleurstoffen bevatten zoals koffie, thee, rode wijn, witte wijn, cola, rode kool, ketchup etc. Ook citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken (energiedrankjes) worden afgeraden. Uiteraard krijgt u na de behandeling een nazorg formulier van ons waarop alle informatie staat.

Ik zie niet het gewenste resultaat?

Wij garanderen altijd resultaat. Wij zullen u vooraf eerlijk en op de juiste manier advies geven en zullen gezamenlijk tot het gewenste resultaat komen.

Betalingen

Hoe kan ik betalen?

Contant of per pin (ook contactloos).

Kan ik betalen met mijn creditcard?

Nee. Betalingen met Creditcard is niet mogelijk.